Επικοινωνία

Τμήμα Πωλήσεων

Στελεχώνεται από έμπειρους συνεργάτες, οι οποίοι σε συνδυασμό με τους αντιπροσώπους της εταιρείας καλύπτουν επαρκώς τη χώρα στο σύνολο της. Η συνεχής κατάρτιση και ενημέρωση του τμήματος για τα μεταβαλλόμενα δεδομένα της αγοράς και το διαρκές feedback αναφορικά με όλες τις διαδικασίες της πώλησης, εξασφαλίζουν την υψηλή αποδοτικότητα.

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Ερωτήσεις και απορίες.Η εξυπηρέτηση του πελάτη, η πρόβλεψη των αναγκών σας και η παράδοση προϊόντων κορυφαίου επιπέδου και αξιοπιστίας, αποτελεί σε κάθε περίπτωση αδιαπραγμάτευτη δέσμευση της Kretacan.

Έχοντας αναπτύξει με τον πελάτη σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες που επικεντρώνονται στην επισκεψιμότητα και την άμεση επικοινωνία, η οποία θεωρούμε ότι είναι και το κλειδί της επιτυχίας. Η διαδικασία της πώλησης όμως δε σταματάει με την παράδοση της παραγγελίας. Τα στελέχη του τμήματος πωλήσεων επανέρχονται και επιδιώκουν να διαπιστώσουν αν και κατά πόσο ικανοποίησαν τις ανάγκες των πελατών. Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα είναι θετικά, στόχος είναι να διατηρηθεί και να βελτιωθεί η εξασφαλισμένη ποιότητα με αποτελεσματικούς, μη κοστοβόρους τρόπους. Σε αντίθετη περίπτωση, το τμήμα πωλήσεων σε συνεργασία με το υπόλοιπο ανθρώπινο δυναμικό προσπαθούν να εντοπίσουν τα πιθανά σφάλματα και να βελτιώσουν, ο καθένας στον τομέα του, τις υπηρεσίες που παράσχουν, ώστε την επόμενη φορά να ανέβει ο δείκτης ικανοποίησης του πελάτη στα υψηλά εταιρικά επίπεδα.

Για αυτών το λόγο μη διστάσετε να Επικοινωνήσετε μαζί μας.

Διεύθυνση

Βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου Οδός Θ’ , 71500 Ηράκλειο Κρήτης , Ελλάδα

Τηλέφωνα

2810 380004, 2810 380826, 2810 390260

Φαξ

+30 2810 381583

E-mail

Πωλήσεις: sales@kretacan.gr
Μεταλλοτυπία: prepress@kretacan.gr
Πληροφορίες: info@kretacan.gr