Η Εταιρεία

H Kreta Can SA είναι η μοναδική λευκοσιδηρουργία που δραστηριοποιείται στη Κρήτη και κύριο μέλημα της είναι η εκτύπωση και η κατασκευή ποιοτικών λευκοσιδηρών δοχείων για λάδι, μέλι, φέτα, χρώματα και άλλες χρήσης γενικά. Η Kreta can εγγυάται στον καταναλωτή την τελική ποιότητα των δοχείων της. Παράγουμε μεταλλικά κουτιά συσκευασίας από 50ml μέχρι και 20L για κάθε χρήση όπως: Έλαια γενικά (τετράγωνα κουτιά 250ml μέχρι 17L). Χρώματα (στρογγυλά κουτιά από 50mL μέχρι 15L). Τυροκομικά από (8L μέχρι 17L). Δεχόμαστε παραγγελία σε ότι σχήμα αφορά την μεταλλική συσκευασία.

Ιστορία

Η KRETACAN Ξεκίνησε το 1975 ως μια οικογενειακή επιχείρηση στο Γιόφυρο Ηρακλείου. Το 1978 μετεγκαταστάθηκε στη ΒΙ.ΠΕ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Το 1982 δημιουργήθηκε στη Κρήτη η πρώτη αυτόματη γραμμή παραγωγής δοχείων 5 lt. To 1990 πραγματοποιήθηκε επέκταση στο χώρο της μεταλλοτυπίας σε νέες ιδιόκτητες εγκατάστασης στη οδό Θ’. Το 1995 πραγματοποιήθηκε επέκταση σε νέες βιομηχανικές και κτιριακές εγκαταστάσεις στην οδό Θ’ της ΒΙ.ΠΕ.Η για την παραγωγή στρογγυλών κουτιών. Το 2005 έγινε επέκταση στης κτιριακές εγκαταστάσεις. Το 2007 έγιναν νέες επεκτάσεις στο χώρο τις μεταλλοτυπίας.

Από το 1975

Έκθεση

Αξίες εταιρίας

Υπευθυνότητα : Απέναντι στους καταναλωτές μας, στους εργαζόμενους, στους συνεργάτες και στους προμηθευτές μας, με σεβασμό στις ανάγκες τους, καταβάλλοντας καθημερινή προσπάθεια να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους. Ολική Ποιότητα : Διασφαλίζοντας ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής μέχρι την κατανάλωση, αλλά και όλες τις λειτουργίες της εταιρίας, με καθημερινούς ελέγχους και πιστοποίηση των διαδικασιών. Σεβασμός στο Περιβάλλον : Επενδύοντας σε ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης της επίδρασης που ασκεί η παραγωγική διαδικασία, εφαρμόζοντας συστήματα ανακύκλωσης και ορθολογικής χρήσης των φυσικών πόρων.

Έκθεση

Μερικοί από τους συνεργάτες μας

Emelko
Orino
ΑΦΟΙ Καλογεράκη ΑΕΒΕ
UniHer
Αγρολίς
Navarino Icons
Straka
Τσουδερός ΕΠΕ
Ch. Giannoulis S.A.
Πρωτούλης